Χλιαρή Σαλάτα με Χοιρινό και Μανταρίνι

Υλικά

500 gr. χοιρινό φιλέτο σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

1 κουταλάκι τριμμένο φρέσκο ginger

1 κουταλιά γλυκιά chili sauce

2 κουταλάκια soya sauce

3 μικρά μανταρίνια

150 gr. φασολάκια πλατιά (μπαρμπούνια)

1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

300 gr. αντίδια

1/4 φύλλα φρέσκου κόλιανδρου

1 μικρό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες

Chilli dress­ing

Εκτέλεση

Βάζουμε το χοιρινό, το σκόρδο, το gin­ger, την chili sauce και την soya sauce σε ένα μπωλ. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να μαριναριστεί ή ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη. Ξεφλουδίζουμε τα μανταρίνια και ξεχωρίζουμε τις φέτες. Βράζουμε τα φασολάκια στο νερό ή στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε το χοιρινό και πετάμε τη μαρινάδα.

Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σε ένα wok ή σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε το χοιρινό σε λωρίδες ανακατεύοντας τες μέχρι να ροδίσουν. Κόβουμε τα αντίδια. Βάζουμε σε μια σαλατιέρα το χοιρινό, τα φασολάκια και τα μανταρίνια, προσθέτουμε τα αντίδια, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι και περιχύνουμε με Chilli dress­ing.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top