Χλιαρή Σαλάτα με Κόκκινο Grapefruit
Υλικά
ροδέλες κρεμμυδιού
πιπεριά jalapeno
avocado σε φέτες
κόκκινο grapefruit
κόλιανδρο
φύλλα μαρουλιού
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Σωτάρουμε λεπτές ροδέλες κρεμμυδιού και πιπεριάς jalapeno σε ένα τηγάνι αλειμμένο με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε στο μείγμα avocado σε φέτες και φέτες από το κόκκινο grapefruit, μέχρι να ζεσταθούν λίγο. Σερβίρουμε πάνω σε φέτες μαρουλιού και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο.