Χλιαρή Σαλάτα με Κόκκινο Grapefruit

Υλικά

ροδέλες κρεμμυδιού 

πιπεριά jalapeno 

avo­ca­do σε φέτες 

κόκκινο grape­fruit

κόλιανδρο 

φύλλα μαρουλιού 

ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εκτέλεση

Σωτάρουμε λεπτές ροδέλες κρεμμυδιού και πιπεριάς jalapeno σε ένα τηγάνι αλειμμένο με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε στο μείγμα avo­ca­do σε φέτες και φέτες από το κόκκινο grape­fruit, μέχρι να ζεσταθούν λίγο. Σερβίρουμε πάνω σε φέτες μαρουλιού και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top