Turkish Kefte

Υλικά

1 κιλό κιμά (2/3 κιλότο μοσχάρι και 1/3 πρόβειος)

2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο ή τριμμένη φρυγανιά

2 κρεμμύδια

κύμινο ή μαύρο πιπέρι (όχι και τα δύο)

ηλιέλαιο ή βαμβακέλαιο

Εκτέλεση

Τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Πλάθουμε σε στρογγυλά μικρά μπαλάκια. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο ή βαμβακέλαιο. Συνδυάζουμε με πατάτες τηγανιτές & τρώμε τα κεφτεδάκια ζεστά ή κρύα. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top