Turkish Kefte
Υλικά
1 κιλό κιμά (2/3 κιλότο μοσχάρι και 1/3 πρόβειος)
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο ή τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια
κύμινο ή μαύρο πιπέρι (όχι και τα δύο)
ηλιέλαιο ή βαμβακέλαιο
Εκτέλεση
Τρίβουμε στον τρίφτη τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Πλάθουμε σε στρογγυλά μικρά μπαλάκια. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο ή βαμβακέλαιο. Συνδυάζουμε με πατάτες τηγανιτές & τρώμε τα κεφτεδάκια ζεστά ή κρύα.