Ταραμοσαλάτα ΡΕΝΙΑ της Chef Ρένιας Σίμωση
Υλικά
100 gr. ταραμά λευκό
100 gr. καπνιστή πέστροφα
½ φλ. φρέσκο χυμό λεμονιού
2 φλ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
Aυτή την τέλεια ταραμοσαλάτα είδαμε στην Εκπομπή ΕΛΕΝΗ, της Ελένης Μενεγάκη την 1/4/2016 και ήταν καταπληκτική πραγματικά, θα μπει στο menu μας!!!
Βάζετε στο μπλέντερ τον ταραμά και τον χτυπάτε να αφρατέψει. Προσθέστε και την πέστροφα και ανακατέψτε καλά, βάλτε και το λεμόνι και συνεχίζετε διαρκώς το ανακάτεμα. Το λάδι το ρίχνετε λίγο-λίγο όπως κάνετε την ταραμοσαλάτα. Δε σταματάτε καθόλου το μπλέντερ, ρίχνετε σιγά-σιγά το λάδι μέχρι να πήξει. Μην το ρίξετε απότομα γιατί δε θα πήξει. Αν θέλετε προσθέστε και άλλο λεμόνι. Συντηρείται στο ψυγείο έως μια εβδομάδα.