Σταφύλια Prosciutto
Υλικά
σταφύλια
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Prosciutto
πιπέρι
Εκτέλεση
Καλύπτουμε ολόκληρες ρώγες σταφυλιού (χωρίς κουκούτσια) με λεπτές φέτες Prosciutto καλύπτοντας καλά και πιέζοντας λίγο για να μην υπάρχουν κενά.
Σωτάρουμε τα σταφύλια μας σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, κουνώντας συνεχώς μέχρι τα σταφύλια και το Prosciutto να ροδίσουν.
Πασπαλίζουμε με πιπέρι και τα σερβίρουμε ζεστά πιασμένα το καθένα με οδοντογλυφίδα.