Σπανάκι με Σκόρδο

Υλικά

2 σκελίδες σκόρδο

250 ml νερό

σπανάκι

2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το νερό. Κόβουμε το σπανάκι σε φαρδιές λωρίδες, αφού το καθαρίσουμε και το σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το νερό με το σκόρδο. Μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε & σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top