Σπανάκι με Σκόρδο
Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο
250 ml νερό
σπανάκι
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το νερό. Κόβουμε το σπανάκι σε φαρδιές λωρίδες, αφού το καθαρίσουμε και το σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε το νερό με το σκόρδο. Μαγειρεύουμε μέχρι το σπανάκι να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε & σερβίρουμε.