Σoλωμός Ποσέ με Σάλτσα Μουστάρδας
Υλικά
4 κομμάτια των 180 gr. σολωμό
60 gr. μουστάρδα
1 κουταλιά λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
350 gr. κρασί λευκό, πιπέρι, αλάτι
250 gr. κρέμα γάλακτος
λίγο νερό
Εκτέλεση
Ποσάρω το σολωμό για 15’ στο νερό, το κρασί και το λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Τοποθετώ το σολωμό στο πιάτο. Στο ζωμό προσθέτω τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Η σάλτσα είναι έτοιμη και περιχύνω τον σολωμό. Σερβίρω με βραστά λαχανικά.