Σαλάτα Κους Κους με Ρόκα και Παρμεζάνα
Υλικά
1/2 φλιτζάνι κους κους
1 κύβο λαχανικών
1 ποτήρι βραστό νερό
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα
φύλλα ρόκας
1 τομάτα
Balsamico
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κους κους. Το βάζουμε σε ένα μπωλ που έχουμε βάλει 1 ποτήρι καυτό νερό με έναν κύβο λαχανικών και το αφήνουμε για 4–5 λεπτά. Το ανακατεύουμε σε ένα μπωλ με την παρμεζάνα. Από πάνω βάζουμε χοντροκομμένα φύλλα ρόκας και ψιλοκόβουμε την τομάτα. Ραντίζουμε με 2–3 κουταλιές Balsamico.