Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Kρεατόσουπα Οσομπούκο ,της Αντιγόνης Καμηλάρη

Προμηθευόμαστε 2-3 κομμάτια οσομπούκο 1,5 κ σε κομμάτια .Βράζουμε το κρέας με τα κόκκαλα γεμίζοντας την κατσαρόλα μέχρι την μέση με νερό ,Το κρέας είναι έτοιμο όταν το κόκκαλο αποσπάται εύκολα .Ξαφρίζουμε με κουτάλα συνεχώς .

Κόβουμε 3 καρότα και 3 κρεμμύδια και 2 μεγάλες ντομάτες στο multi .Eπίσης βάζουμε 1/3 ματσάκι σέλινο ,4 κολοκύθια και ένα knorr λαχανικών.

Αφού ψηθεί το κρέας το βγάζω από την κατσαρόλα ,αφαιρούμε τα κόκκαλα και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια .

Αφήνοντας το κρέας στην άκρη τοποθετούμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα .Προσθέτω μία κουταλιά της σούπας ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ ,αλάτι και πιπέρι

όταν έχουν βράσει τα λαχανικά μας ,τοποθετούμε το κρέας που έχουμε κόψει σε κομμάτια στην σούπα μας .

Καλή όρεξη !!!



Υλικά

1,5 kg Oσομπούκο 

3 καρότα 

3 κρεμμύδια

2 μεγάλες τομάτες 

1/3 ματσάκι σέλινο 

1 knorr λαχανικών 

4 κολοκύθια 

1 κ.σ ARISTON ,ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ 

αλάτι ,πιπέρι ( τα βάζουμε όταν βάζουμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα )



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend