Ινδική Σαλάτα με Αγγούρι, Γιαούρτι και Μέντα

Υλικά

3 μεγάλα αγγούρια

2 κουταλιές χοντρό αλάτι

3/4 φλιτζανιού γιαούρτι

1 κουταλιά μέντα φρέσκια ψιλοκομμένη

1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη

Εκτέλεση

Βγάζουμε τα σπόρια από τα αγγούρια και ψιλοκόβουμε. Βάζουμε τα αγγούρια στο σουρωτήρι, τα πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι και αφήνουμε για 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε τα αγγούρι καθώς και τα υπόλοιπα υλικά μας σε μία σαλατιέρα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top