Αρωματικοί Διόσπυροι Sauté

Υλικά

διόσπυροι

λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ξύσμα πορτοκαλιού

χυμός από 1/2 πορτοκάλι

1 κουταλιά Worces­ter­shire sauce

Εκτέλεση

Λιώνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε και την Worces­ter­shire sauce. Κόβουμε τους διόσπυρους σε λεπτές διαγώνιες φέτες και σωτάρουμε μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα. Συνδυάζονται με χοιρινό ή κοτόπουλο και σερβίρονται ζεστοί. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top