
Mπισκότα Βουτύρου του Chef Παναγιώτη Πορίση
![]() |
Αυτά τα μπισκότα είναι υπέροχα με τον καφέ σας ,
Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί και μετά τοποθετούμε το ζυμάρι στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μία ώρα τυλιγμένο σε μεμβράνη. Στην συνέχεια ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 5-6 χιλιοστά .Με την βοήθεια ενός κουπ-κατ ,κόβουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκατοστά και μεταφέρουμε τα μπισκότα στο ταψί μας πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 165 ο C για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν . |
Υλικά
400 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
220 gr ΑRISTON ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
115 gr άχνη ζάχαρη
1 αυγό 1 τεμ βανίλια
Πρόσφατες Συνταγές
![]() |
Mπισκότα Βουτύρου του Chef Παναγιώτη Πορίση
Κουλουράκια |
Κουλούρια Θεσσαλονίκης καταπληκτικά του Chef Παναγιώτη Πορίση
Ορεκτικά |
Πρόσφατα Άρθρα
Τι να μαγειρέψουμε τα φετινά Χριστούγεννα -Πλήρες Menu
Basic Savoir Vivre
Lucas σαρδέλλες Πορτογαλλίας -αντικαταστουν το botox !!!
Basic Savoir Vivre