Aristonkitchen logo Το κλειδί της εκλεκτής κουζίνας από το 1903


Mπισκότα Βουτύρου του Chef Παναγιώτη Πορίση

 

 

Αυτά τα μπισκότα είναι υπέροχα με τον καφέ σας ,

 

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά μαζί και μετά τοποθετούμε το ζυμάρι στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μία ώρα τυλιγμένο σε μεμβράνη.

Στην συνέχεια ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο πάχους 5-6 χιλιοστά .Με την βοήθεια ενός κουπ-κατ ,κόβουμε δίσκους διαμέτρου 5 εκατοστά και μεταφέρουμε τα μπισκότα στο ταψί μας πάνω σε λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 165 ο C για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν .



Υλικά

400 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις

220 gr ΑRISTON ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

115 gr άχνη ζάχαρη 

1 αυγό 1 τεμ βανίλια 



Back to menu         Back to top         Print         E-mail me to a friend