Ψήσιμο Μεγάλου Ψαριού

Υλικά

ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ένα μεγάλο ψάρι

χαρτί bake ή αλουμινόχαρτο

1 οδοντογλυφίδα

Εκτέλεση

Αλείφουμε το ταψί μας με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Τοποθετούμε το ψάρι μας και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο ή με βρεγμένο και στραγγισμένο χαρτί bake.

Αφού το ψήσουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο ή το χαρτί bake και αφήνουμε για ακόμα ένα τέταρτο.

Το ψάρι είναι έτοιμο όταν αφού το τρυπίσουμε με οδοντυγλυφίδα, αυτή βγαίνει στεγνή. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top