Verde Dressing
Υλικά
2 φέτες άσπρο ψωμί ψίχα
1 κουταλιά άσπρο ξύδι
1 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
2 κουταλιές ξεπλυμένη κάπαρη
1 κουταλάκι μουστάρδα
3 φιλετάκια αντζούγιας
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
λάδι επιλογής σας
Εκτέλεση
Ιταλική σάλτσα μαϊντανού για τηγανιτά κρεμμύδια, λαχανικά στον ατμό, ψάρι ή κοτόπουλο βραστό.
Κόβουμε το ψωμί και το ραντίζουμε με το ξύδι. Μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το λάδι) βάζουμε στο blender και τα χτυπάμε καλά. Μόλις τα υλικά μας γίνουν κρέμα, προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε ελάχιστα. Περιχύνουμε το φαγητό.