Πικάντικη Αρωματική Σάλτσα Βατόμουρων

Υλικά

ζωμό από χοιρινό ή γαλοπούλα

125 ml χυμό μαύρης σταφίδας

βατόμουρα

κρεμμυδάκι για στιφάδο ψιλοκομμένο

1 πρέζα πιπεριά chipo­tle (**) σε σκόνη

Εκτέλεση

Αφού βάλουμε το ζωμό από το κρέας, προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό της σταφίδας και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα βατόμουρα και την πιπεριά chipo­tle. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και σερβίρουμε.

Συνδυάζεται πολύ με κρέατα.

(**) Chipo­tle: Πιπεριά jalapeno στεγνή & καπνιστή, χρησιμοποείται κυρίως στη Μεξικάνικη κουζίνα.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top