Παντζάρια με Σκορδαλιά
Υλικά
1.800 gr. φρέσκα μικρά παντζάρια
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
60 ml ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
Βγάζουμε από τα παντζάρια τα κοτσάνια και τα φύλλα. Τα βράζουμε στην κατσαρόλα ή στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε. Αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσουν και χλιαρά τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε στη μέση, τα βάζουμε σε μία πιατέλα και πασπαλίζουμε με το σκόρδο, το ξύδι και το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ . Σερβίρουμε με σκορδαλιά.