Paté Porto Fino
Υλικά
250 gr. ανθότυρο
100 gr. βούτυρο ΑRISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1/2 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
3 κουταλιές ψιλοκομμένες ελιές
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Αφήνουμε το ΑRISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ έξω από το ψυγείο να μαλακώσει. Το βάζουμε στο mixer με το σκόρδο και το τυρί, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Στραγγίζουμε την πιπεριά και την ψιλοκόβουμε. Βάζουμε στο μείγμα μας την πιπεριά, το βασιλικό και τις ελιές και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Βάζουμε wrap σε μία μικρή φόρμα και βάζουμε το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να δέσει. Μετά το αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο, γαρνίρουμε με φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε.