Παϊδάκια με Sauce Κόκκινου Κρασιού και Bronze Κρεμμύδια
Υλικά
2 κουταλάκια ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
4 παϊδάκια χωρίς το κόκκαλο και το λίπος (2 εκ. πάχος)
125 ml ζωμό βοδινού χωρίς πολύ αλάτι
180 ml κόκκινο κρασί κατά προτίμηση Zinfandel
1/4 κουταλιού σπασμένοι κόκκοι πιπεριού
1 κουταλάκι ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 6 χλστ πάχους
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια, τα βάζουμε στο τηγάνι και ροδίζουμε την μία πλευρά για περίπου 4 λεπτά. Με μια πιρούνα αναποδογυρίζουμε και ροδίζουμε από την άλλη. Αφήνουμε ακόμα για 3 λεπτά αν τα θέλουμε σενιάν, 4 λεπτά για μέτρια και 5 λεπτά για καλοψημένα. Μεταφέρουμε τα παϊδάκια σε ένα θερμασμένο πιάτο και τα κρατάμε στην άκρη. Προσθέτουμε το ζωμό βοδινού στο τηγάνι και βράζουμε μέχρι να μείνει ο μισός, για περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και το πιπέρι και βράζουμε για 4–5 λεπτά μέχρι να μείνει περίπου το μισό. Βγάζουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να διαλυθεί. Περιχύνουμε το κρέας και το αφήνουμε στην άκρη.
Αλείφουμε ένα μικρότερο τηγάνι με μια κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Μόλις ζεσταθεί βάζουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και τις ανακατεύουμε με μία πιρούνα από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά, περίπου 4 λεπτά. Μοιράζουμε τις ροδέλες μας στα παϊδάκια και σερβίρουμε αμέσως.