Μπριζόλες με σάλτσα και Πατάτες Γεμιστές
Υλικά
6- 8 πατάτες μετρίου μεγέθους
Για τη γέμιση:
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4 πανσέτες ή μπέικον
1 μάτσο ρόκα
3 κ.σ. παρμεζάνα
5 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
κρέμα γάλακτος
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για το σωτάρισμα
Εκτέλεση
Πατάτες:
Βράζουμε τις πατάτες με τις φλούδες, αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει καλά, να κρατάνε. Αφού κρυώσουν καθαρίζουμε προσεχτικά και τις ανοίγουμε στο επάνω μέρος κάνοντας βαθούλωμα με το εργαλείο. Αραδιάζουμε στο Pyrex και γεμίζουμε.
Γέμιση:
Σωτάρουμε με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τα κρεμμύδια, το μπέικον, τη ρόκα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε τις πατάτες. Ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
Μπριζόλες:
Αλευρώνουμε και σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μαζί με 2 κρεμμύδια και 1 κούπα λιαστές ντομάτες και σβήνουμε με 1 ποτήρι ξηρό λευκό κρασί και 1 ποτήρι πορτοκάλι φρέσκο και λίγο φασκόμηλο. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα.