Μωβ Λάχανο με Σταφίδες
Υλικά
μωβ λάχανο σε κομμάτια
σταφίδες
2 ξυλάκια κανέλλας
μέλι
λίγο balsamico
μηλίτης (κρασί από μήλο)
αλάτι, πιπέρι
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το λάχανο στο λιωμένο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε μια χούφτα σταφίδες, την κανέλλα, λίγο μέλι, περιχύνουμε με το balsamico, ρίχνουμε όσο μηλίτη χρειάζεται για να υγρανθεί το μείγμα, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε μέχρι το λάχανο να γίνει λίγο τραγανό. Το βγάζουμε από τη φωτιά και το σερβίρουμε ζεστό.