Προετοιμάζουμε τα υλικά μας. Κόβουμε σε λωρίδες μήκους 10cm και πάχους 2–3cm το μοσχάρι μας.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές και το κρεμμύδι, σε φετάκια το σέλερι και το καρότο και ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, βάζουμε 50 γρ ARISTON, SOFT με Αγελαδινό Βούτυρο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι, το σκόρδο, τον πελτέ, τη μουστάρδα, την πάπρικα, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και περιμένουμε μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο ARISTON, SOFT με Αγελαδινό Βούτυρο.
Περιμένουμε μέχρι να δέσει και να «γυαλίσει» η σάλτσα και σερβίρουμε.