Μοσχάρι Stroganoff της Ελένης Αβούρη

Υλικά

3 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

2 σκελίδες σκόρδο

1 μικρή κρέμα γάλακτος

αλάτι, πιπέρι

μαϊντανό

Εκτέλεση

Αγαπώ τις συνταγές της Κας Ελένης Αβούρη …

Σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Σιγοβράζουμε για μισή ώρα.

Ανοίγουμε την κατσαρόλα, δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε για λίγο και σβήνουμε τη φωτιά. 

Γαρνίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top