Μεξικάνικη Σαλάτα
Υλικά
3 καρότα
3 κολοκυθάκια
2 μικρά αγγουράκια
2 σφιχτές τομάτες σε κομματάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
10 ελιές σε ροδέλες
2 avocado
Tortilla Chips
λίγη πάπρικα
λίγο λεμόνι
1 γιαούρτι στραγγιστό
60 gr. Roquefort
4 κουταλιές λάδι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καρότα σε φετάκια και τα κολοκυθάκια julienne. Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά. Βάζουμε τα tortilla chips κυκλικά στη σαλατιέρα μας. Βάζουμε τις τομάτες, τα αγγουράκια σε φετάκια το κρεμμύδι και τις ελιές. Στο κέντρο βάζουμε το avocado και αμέσως του ρίχνουμε λεμόνι για να μην μαυρίσει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το γιαούρτι με το Roquefort, το λάδι και λίγο πιπέρι. Περιχύνουμε τη σαλάτα και πασπαλίζουμε με πάπρικα.