Όλα είναι καλύτερα όταν τα μοιράζεσαι! Φτιάξτε σε 10 λεπτά, 2 υπέροχα κέικ. Ένα για το σπιτικό σας και ένα για να δώσετε σε κάποιον αγαπημένο σας. Σίγουρη Επιτυχία με την υπέροχη συνταγή της κας Δήμητρας Κουμπάρου!!!
Χτυπάμε αρχικά τα ασπράδια με το κρεμόριο ώστε να γίνουν μαρέγκα. Χτυπάμε 2–3 λεπτά την ARISTON, SOFT Μαργαρίνη 60% λιπαρά να αφρατέψει. Ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη και κατόπιν έναν-έναν τους κρόκους. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτουμε διαδοχικά τη φαρίνα, το γάλα, τον χυμό πορτοκαλιού, τις βανίλιες ή το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας ελαφρά. Προσθέτουμε στον κάδο τα ασπράδια μαρέγκα, ανακατεύοντας πολύ ελαφρά με σπάτουλα ώστε να ενσωματωθούν στο μείγμα. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 2 φόρμες 23x13cm και μοιράζουμε το μείγμα μας. Ψήνουμεγια 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C πάνω-κάτω αντίσταση ή στους 160°C στον αέρα. Αφήνουμε τις φόρμες να κρυώσουν για 10 λεπτά πριν τοποθετήσουμε σε πιατέλα.
Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, αν και είναι σίγουρη!!!
*Την ARISTON, SOFT Μαργαρίνη 60% λιπαρά 500γρ θα την βρείτε αποκλειστικά στα Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.