Λαχανάκια Βρυξελλών με Κάπαρη και Λεμόνι
Υλικά
Λαχανάκια Βρυξελλών
ζωμός κότας
κάπαρη
ξύσμα από λεμόνι
λίγο χυμό λεμόνι
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε τα λαχανάκια στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αφού τα έχουμε κόψει φέτες, μέχρι να αποκτήσουν ζωηρό πράσινο χρώμα. Προσθέτουμε αρκετό χυμό κότας και συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι τα λαχανάκια να γίνουν τρυφερά. Προσθέτουμε την κάπαρη αφού την έχουμε ξεπλύνει, λίγο ξύσμα λεμονιού, στύβουμε λίγο χυμό λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.