Κρέπες με Ζαμπόν
Υλικά
200 gr. αλεύρι
1 πρέζα αλάτι
375 ml γάλα
3 αυγά
Για τη γέμιση:
300 gr. ζαμπόν ψιλοκομμένο
300 gr. κασέρι ή 150 gr. κασέρι και 150 gr. γκούντα
λίγο κεφαλοτύρι
¾ φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
για το βουτύρωμα του Pyrex λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τα υλικά της ζύμης και παίρνουμε κουταλιά-κουταλιά, τηγανίζοντας σε ειδικό σκεύος για κρέπες και γυρίζοντας μία φορά την κάθε κρέπα. Φυλάμε τις κρέπες και σκεπάζουμε με πετσέτα.
Ανακατεύουμε τη γέμιση και γεμίζουμε τις κρέπες.
Αραδειάζουμε σε ελαφρά βουτυρωμένο με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Pyrex, πασπαλίζουμε με γκούντα και περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20 λεπτά.