Kρεατόσουπα Ossobuco, της Αντιγόνης Καμηλάρη

Υλικά

1,5 κιλό Ossobuco 

3 καρότα 

3 κρεμμύδια

2 μεγάλες τομάτες 

1/3 ματσάκι σέλινο 

1 knorr λαχανικών 

4 κολοκύθια

μία κουταλιά της σούπας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 

Εκτέλεση

Προμηθευόμαστε 2–3 κομμάτια Ossobu­co, 1,5 κιλό σε κομμάτια. Βράζουμε το κρέας με τα κόκκαλα γεμίζοντας την κατσαρόλα μέχρι τη μέση με νερό. Το κρέας είναι έτοιμο όταν το κόκαλο αποσπάται εύκολα. Ξαφρίζουμε με κουτάλα συνεχώς.

Κόβουμε 3 καρότα και 3 κρεμμύδια και 2 μεγάλες ντομάτες στο mul­ti. Eπίσης βάζουμε 1/3 ματσάκι σέλινο, 4 κολοκύθια και ένα knorr λαχανικών.

Αφού ψηθεί το κρέας το βγάζουμε από την κατσαρόλα, αφαιρούμε τα κόκκαλα και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Αφήνοντας το κρέας στην άκρη τοποθετούμε τα λαχανικά στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, αλάτι και πιπέρι. Όταν έχουν βράσει τα λαχανικά μας, τοποθετούμε το κρέας που έχουμε κόψει σε κομμάτια στην σούπα μας. Καλή όρεξη !!! 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top