Κοτόπουλο με μέλι και κατσικίσιο τυρί
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς τα κόκαλα και την πέτσα
100 gr. μαλακό κατσικίσιο τυρί
4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι και 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μέλι
αλάτι και μαυροπίπερο
1 κουταλάκι πάπρικα
2 κίτρινες και 2 κόκκινες πιπεριές χωρίς τα σπόρια, κομμένες σε φαρδιές λωρίδες
1 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το γκριλ. Με ένα αιχμηρό μαχαίρι ανοίξτε τα στήθη στη μέση, σε σχήμα φακέλου. Γεμίστε τα με το τυρί και ένα κλωνάρι θυμάρι. Κλείστε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες. Βάλτε τα στήθη σ’ ένα ταψί και αλείψτε τα με μέλι. Πασπαλίστε τα με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ψήστε τα στο γκριλ για 7–8 λεπτά. Στη συνέχεια, γυρίστε τα από την άλλη πλευρά και ψήστε τα για άλλα 7–8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσει η επιφάνειά τους. Βγάλτε τις οδοντογλυφίδες.
Στο μεταξύ, ζεστάνετε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σ’ ένα τηγάνι ψησίματος και ψήστε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 3–4 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο θυμάρι και σερβίρετέ τα με τα στήθη του κοτόπουλου. Αν θέλετε, πασπαλίστε με λίγη πάπρικα.