Κεφτεδάκια
Υλικά
Χρόνος προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Για 4–6 άτομα
700 gr. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρεμμύδια μέτρια τριμμένα
3 φέτες ψίχα μπαγιάτικο ψωμί
2 αυγά
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, αλεύρι
ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
της Georgette Ιγγλέση
Βάζουμε τον κιμά σε μεγάλο μπωλ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια, φροντίζοντας το αλεύρι να καλύπτει ομοιόμορφα. Μόλις κάψει το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και Χωριάτικη Σαλάτα.
Τρώγονται ζέστα ή κρύα.