Καβουρντισμένα Μανιτάρια

Υλικά

άσπρα μανιτάρια ή cremini

σκόρδο πολτοποιημένο

αλάτι, πιπέρι

ψιλοκομμένος μαϊντανός

λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα στεγνό τηγάνι ή σε τηγάνι με λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ αν χρειαζόμαστε λιπαρά στο γεύμα μας . Τα σωτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Τα σωτάρουμε μέχρι τα μανιτάρια να είναι στεγνά και τρυφερά. Τα βγάζουμε, πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top