Καβουρντισμένα Μανιτάρια
Υλικά
άσπρα μανιτάρια ή cremini
σκόρδο πολτοποιημένο
αλάτι, πιπέρι
ψιλοκομμένος μαϊντανός
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα στεγνό τηγάνι ή σε τηγάνι με λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ αν χρειαζόμαστε λιπαρά στο γεύμα μας . Τα σωτάρουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Τα σωτάρουμε μέχρι τα μανιτάρια να είναι στεγνά και τρυφερά. Τα βγάζουμε, πασπαλίζουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.