Γαλλικός Αρακάς με Μαρούλι

Υλικά

1 τρυφερό μαρούλι

Γαλλικός Αρακάς

2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

125 ml ζωμός κότας

αλάτι, πιπέρι

μέντα ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτσάνι από το μαρούλι και το κόβουμε σε τέταρτα. Το σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μαζί με τον αρακά μέχρι να μαραθεί το μαρούλι. Βάζουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι το μαρούλι μας να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την μέντα και σερβίρουμε. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top