Για τα μελομακάρονα1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ.200 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. Κανέλα1 κ.γ. Γαρύφαλλο1 Πορτοκάλι (ξύσμα)1/2 Λεμόνι (ξύσμα)1 κ.γ. Σόδα μαγειρική200 γρ. Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού500 ml. ARISTON, REON — ΡΕΥΣΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ BOYTYΡΟΥ
Υλικά για το σιρόπι
500 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική500 γρ. Μέλι500 γρ. Νερό1 Ξυλάκι κανέλας1/2 Πορτοκάλι (ξύσμα)1/2 Λεμόνι (χυμός)
Παρουσιάστηκε στις 15.12.2023 στην εκπομπή BREAKFAST@STAR με την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και chef τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Για τα μελομακάρονα
Για το σιρόπι
Ιστορία
Προϊόντα
Συνταγές
Υγεία & Ομορφιά
Μυστικά Αντιγήρανσης
Πιστοποιήσεις & Αειφορία
Videos
Επικοινωνία