Ελαιόλαδο με Chilli Peppers

Υλικά

Για κάθε μισό φλυτζάνι Ελαιόλαδου βάζουμε 1 κουταλάκι Chilli Pep­pers χωρίς τα σπόρια

Εκτέλεση

Εξαιρετικό Αντιγηραντικό

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά, για να μη χαλάσει το ελαιόλαδο, δηλαδή κάτω από τους 180 βαθμούς ζεσταίνουμε ελαφρά το ελαιόλαδο με τα Chilli Pep­pers για πέντε λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ώρες. Μεταφέρουμε σε γυάλινη φιάλη και διατηρούμε στο ψυγείο μας για ένα μήνα.

Διατηρείται στο ψυγείο έως 30 ημέρες. Προτείνουμε να βάλετε ετικετάκι ημερομηνίας παραγωγής.

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top