Bok Choy-λάχανο Γλυκόξινο

Υλικά

bok choy (**)

χυμό από 1/2 lime

2 κουταλάκια ζάχαρη

κόκκινη πιπεριά τριμμένη σε νιφάδες

λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

αλάτι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το χυμό από το lime, τη ζάχαρη, την κόκκινη πιπεριά και αλάτι. Κόβουμε το άσπρο μέρος από το bok choy (**) σε φέτες των 2,5 εκ. και σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μείγμα με το χυμό στο τηγάνι μας και σωτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα. Σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό. 

(**) Bok Choy: Είδος λάχανου με προέλευση την Κίνα. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top