Μπιφτέκια Διαίτης αφράτα και Καλοκαιρινά της Chef Ρένιας Σίμωση
Υλικά
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 φέτα ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα
3 κρεμμύδια χοντροκομμένα στον τρίφτη
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1 φλυτζάνι του καφέ ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ λιωμένο
Εκτέλεση
Εκπομπή ΕΛΕΝΗ, 23/6/2016
Πολλοί από μας νομίζουμε ότι κάνουμε ωραία μπιφτέκια αλλά τελικά δεν βγαίνουν τόσο ωραία. H υπέροχη αυτή συνταγή θα μπει στο βιβλίο συνταγών σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε συγχαρητήρια για τη συνταγή σας από όσους τη δοκιμάσουν.
Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε από την προηγούμενη στο ψυγείο. Το μυστικό της συνταγής είναι το ελάχιστο ψωμί και τα κομμένα στον τρίφτη κρεμμύδια.
Ψήνουμε σε τηγάνι ή γκριλ που αλείφουμε με ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, γυρίζοντας και από τις δύο μεριές τα μπιφτέκια να ψηθούν ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε με σαλάτα χωριάτικη ή άλλη που μας αρέσει, προτείνουμε την Καλοκαιρινή Σαλάτα Κινόα με Λαχανικά της Chef Ρένιας Σίμωση