Αχλάδια με Πιπέρι και Μέλι
Υλικά
αχλάδια
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
χυμός λεμονιού
3 κουταλιές ανθόμελο
χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
γιδοτύρι φρέσκο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αχλάδια και κόβουμε στα τέσσερα. Τα σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ που έχουμε προσθέσει τον χυμό λεμονιού και γυρίζουμε ώστε να καλυφθούν από όλες τις πλευρές. Όταν ροδίσουν τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Στο τηγάνι βάζουμε το μέλι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε λίγο και περιχύνουμε τα αχλάδια. Κόβουμε το γιδοτύρι σε φέτες, προσθέτουμε τα αχλάδια και σερβίρουμε.