Άσπρο Στιφάδο με Μοσχάρι

Υλικά

μοσχάρι, στήθος ή μπούτι
3 κουταλιές λάδι
3 φύλλα δάφνης
3 σκελίδες σκόρδο
4 κόκκους πιπεριού
1 κομμάτι φλούδα λεμονιού
1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλλας
1/2 κρεμμυδάκια για στιφάδο 

Εκτέλεση

Βάζουμε στη βάση της γάστρας το λάδι, τη δάφνη, το σκόρδο, το πιπέρι, την κανέλλα και τις φλούδες από λεμόνι & πορτοκάλι. Από πάνω βάζουμε το κρέας, αλάτι πιπέρι και σκεπάζουμε με τα κρεμμυδάκια. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top