Αρωματικοί Διόσπυροι Sauté
Υλικά
διόσπυροι
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ξύσμα πορτοκαλιού
χυμός από 1/2 πορτοκάλι
1 κουταλιά Worcestershire sauce
Εκτέλεση
Λιώνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού. Προσθέτουμε και την Worcestershire sauce. Κόβουμε τους διόσπυρους σε λεπτές διαγώνιες φέτες και σωτάρουμε μέχρι να πήξει λίγο η σάλτσα. Συνδυάζονται με χοιρινό ή κοτόπουλο και σερβίρονται ζεστοί.