Πικάντικη Αρωματική Σάλτσα Βατόμουρων
Υλικά
ζωμό από χοιρινό ή γαλοπούλα
125 ml χυμό μαύρης σταφίδας
βατόμουρα
κρεμμυδάκι για στιφάδο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αφού βάλουμε το ζωμό από το κρέας, προσθέτουμε στο τηγάνι το χυμό της σταφίδας και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα βατόμουρα και την πιπεριά chipotle. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και σερβίρουμε.
Συνδυάζεται πολύ με κρέατα.
(**) Chipotle: Πιπεριά jalapeno στεγνή & καπνιστή, χρησιμοποείται κυρίως στη Μεξικάνικη κουζίνα.