Κουλουράκια
Υλικά
½ ποτήρι λάδι
½ ποτήρι κόκκινο κρασί
½ ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι ξηρούς καρπούς διάφορους ψιλοκομμένους (καρύδι, φουντούκι, αμύγδαλο)
1ποτήρι σουσάμι καβουρδισμένο
1 κουταλάκι κανέλα
2 κουταλάκια Baking Powder
1 κιλό αλεύρι σκληρό
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνέχεια, εκτός από τους ξηρούς καρπούς που τους ρίχνουμε στο τέλος. Αφού έχουμε ρίξει τα υλικά, ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Έπειτα ρίχνουμε μέσα στη ζύμη και τους ξηρούς καρπούς ανακατεύοντας να πάνε παντού. Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τέλος τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι.