250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλάκια Baking Powder 5 αυγά 280 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ ARISTON, SOFT Μαργαρίνη 60% 180 γρ γάλα 2 φιαλίδια βανίλια Χυμό από 1 πορτοκάλι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Παρουσιάστηκε στην εκπομπή Fay’s Time στις 25/01/2024 με την Φαίη Σκορδά και τον Chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Ξεκινώντας να φτιάξουμε το κέικ μας, ανάβουμε το φούρνο να προθερμανθεί στους 180 βαθμούς.
Χτυπάμε σε ένα βαθύ μπολ τα αυγά με την ζάχαρη. Αφού ομογενοποιηθούν προσθέτουμε το χυμό από ένα πορτοκάλι, προσθέτουμε τα 250g ARISTON, SOFT Μαργαρίνη 60% και ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη (σύρμα) και προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Προσθέτουμε το αλεύρι, 3 κουταλάκια baking powder συν 2 καψουλάκια βανίλιες σε σκόνη και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ώστε να γίνει το μείγμα μας χυλός.
Το ψήνουμε για 30–35 λεπτά στους 180°C στον αέρα, στην κάτω θέση του φούρνου.