Ουγγαρέζικες Κόκκινες Πιπεριές

Υλικά

κόκκινες πιπεριές

ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

πάπρικα

κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Κόβουμε κόκκινες πιπεριές και κρεμμύδι σε λωρίδες. Τις σωτάρουμε σε λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και τα ανακατεύουμε με 2 κουταλάκια πάπρικα.

Εκτός φωτιάς, προσθέτουμε 125 gr. κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Το σερβίρουμε ζεστό με χοιρινό σωτέ, κοτόπουλο ή tofu. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top