Ζεστή Bruschetta με Τομάτα και Ελιά
Υλικά
1 κουταλάκι ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
370 gr. ψιλοκομμένες τομάτες, ώριμες (4 μέτριες)
3 κουταλιές πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες κατά μήκος
2 κουταλάκια φρέσκια ρίγανη ή 1/2 κουταλάκι ξηρή ρίγανη
1 κουταλιά κάπαρη, ξεπλυμένη και ψιλοκομμένη
4 φέτες παραδοσιακό ιταλικό ψωμί ολικής άλεσης
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τις τομάτες, τις ελιές και τη ρίγανη και τα σωτάρουμε μέχρι οι τομάτες να μαλακώσουν, για περίπου 1 λεπτό.
Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κάπαρη και μερικές «τριψιές» μαύρο πιπέρι. Βάζουμε στην άκρη. Φρυγανίζουμε το ψωμί ή το βάζουμε στο grill. Τρίβουμε την μία πλευρά της κάθε φέτας με τη σκελίδα σκόρδο δυνατά. Μοιράζουμε στις φέτες το μείγμα τομάτας και σερβίρουμε.