Μελιτζάνες Caponata
Υλικά
μελιτζάνες φλάσκες
κρεμμύδι
τομάτα
σταφίδες
κάπαρη
τοματοπελτές ΚΥΚΝΟΣ
ξύδι
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και το κρεμμύδι σε κύβους και σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Προσθέτουμε τη φρέσκια τομάτα κομμένη σε κύβους, τις σταφίδες, την κάπαρη, μια μικρή ποσότητα ξύδι και αλείφουμε το μείγμα με λίγο πελτέ.
Ανακατεύουμε και μόλις οι μελιτζάνες γίνουν τρυφερές ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Κατεβάζουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.