Κινέζικο Μπρόκολο με Oyster Sauce
Υλικά
Κινέζικο Μπρόκολο
φρέσκο ψιλοκομμένο ginger
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά ζωμό κότας
Oyster sauce (**)
Εκτέλεση
Βράζουμε το μπρόκολο στον ατμό για 3 λεπτά. Σε ένα wok, σοτάρουμε το ginger ανακατεύοντας για μισό λεπτό. Προσθέτουμε το μπρόκολο, τη ζάχαρη και το ζωμό. Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ακόμα. Περιχύνουμε με oyster sauce (**) και σερβίρουμε.
(**) Oyster Sauce: Σκούρα παχύρρευστη σάλτσα που παράγεται από στρείδια, άλμη & άρωμα umami. Την βρίσκουμε στα delicatessen και στα gourmet τμήματα των μεγάλων super markets.