Bok Choy-λάχανο Γλυκόξινο
Υλικά
1 bok choy (**)
χυμό από 1/2 lime
2 κουταλάκια ζάχαρη
κόκκινη πιπεριά τριμμένη σε νιφάδες
λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το χυμό από το lime, τη ζάχαρη, την κόκκινη πιπεριά και αλάτι. Κόβουμε το άσπρο μέρος από το bok choy (**) σε φέτες των 2,5 εκ. και σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το μείγμα με το χυμό στο τηγάνι μας και σωτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα. Σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό.
(**) Bok Choy: Είδος λάχανου με προέλευση την Κίνα.