Άγριο Ρύζι με Πιπεριά και Pecans
Υλικά
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 μέτρια πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 gr. άγριο ρύζι
1 κουταλάκι άρτυμα πορτοκαλιού
30 gr. χοντροκομμένα pecans
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ στο wok σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι σχεδόν να καπνίσει. Προσθέτουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι και τηγανίζουμε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διαφανές, περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι και το άρτυμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά το ρύζι, περίπου 1 1/2 λεπτό. Βάζουμε και τα pecans στο wok και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε ζεστό ή χλιαρό.
Σημ.: το ρύζι το καταψύχουμε και μετά το ξεπαγώνουμε. Αυτό γιατί το αποψυγμένο ρύζι δεν κολλάει την ώρα του τηγανίσματος.