Γαλλικός Αρακάς με Μαρούλι
Υλικά
1 τρυφερό μαρούλι
Γαλλικός Αρακάς
2 κουταλιές ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
125 ml ζωμός κότας
αλάτι, πιπέρι
μέντα ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσάνι από το μαρούλι και το κόβουμε σε τέταρτα. Το σωτάρουμε στο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ μαζί με τον αρακά μέχρι να μαραθεί το μαρούλι. Βάζουμε το ζωμό και μαγειρεύουμε μέχρι το μαρούλι μας να γίνει τρυφερό. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με την μέντα και σερβίρουμε.