Chips Σκόρδου
Υλικά
σκόρδο
1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
Κόβουμε τις σκελίδες σκόρδο σε πολύ λεπτές φέτες. Βάζουμε λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ στο τηγάνι και τα σωτάρουμε μέχρι να ροδίσουν λίγο και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί. Το σκόρδο γίνεται τραγανό όπως κρυώνει. Μπορούμε να γαρνίρουμε λαχανικά στον ατμό ή σούπες.