Chips Σκόρδου

Υλικά

σκόρδο

1 κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εκτέλεση

Κόβουμε τις σκελίδες σκόρδο σε πολύ λεπτές φέτες. Βάζουμε λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ στο τηγάνι και τα σωτάρουμε μέχρι να ροδίσουν λίγο και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί. Το σκόρδο γίνεται τραγανό όπως κρυώνει. Μπορούμε να γαρνίρουμε λαχανικά στον ατμό ή σούπες. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top