Μπιφτέκια Georgette

Υλικά

800 gr. κιμάς μοσχαρίσιος χωρίς πάχος & νεύρα, περασμένος 2 φορές από τη μηχανή, σπάλα ή κιλότο

φέτες μπαγιάτικο ψωμί

αλάτι, πιπέρι

λίγο ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

χυμός 1/2 λεμονιού

ρίγανη

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τον κιμά σε μικρά μπαλάκια, όσο μία μικρή χουφτίτσα. Όσα βγαίνουν τα μπιφτέκια, τόσες φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα, μουσκεμένο προσθέτουμε. Τοποθετούμε σε μεγάλο μπωλ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μία κουταλιά ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ME 5% BOYTYΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, το χυμό λεμόνι, ρίγανη τριμμένη και ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά. Ψήνουμε στο γκριλ και τα γυρίζουμε μόνο μία φορά. Πριν σερβίρουμε, χτυπάμε λαδολέμονο και περιχύνουμε τα μπιφτέκια μας. 

Share

Μοιράσου την συνταγή
Scroll to Top